Rólam


1980-ban születtem. Pedig semmi esélyem nem volt rá.

Anyukámnak betegsége miatt eltávolították az egyik petefészkét teljesen, a másikat félig. Mindkét petevezetéke hiányzott. Mindemellett endometriózisa volt. Öt évig próbálkoztak sikertelenül. Az orvosok semmi esélyét nem látták, hogy anyukám valaha is anya lehessen. Azt mondták, reménytelen, lehetetlen.

Aztán megérkeztem. Teljesen egészségesen, 9 hónapra.

11 hónapos baba voltam, amikor fiatal életerős egészséges sportember apukám meghalt rákban.

Így indult az életem. Csoda és tragédia vett körül. Meghatározták a sorsomat.

Hoztam magammal rengeteg akkor még megmagyarázhatatlan emléket, érzést, sejtést, kérdéseket.

Miért élhet valaki, akinek esélye sem volt, és miért hal meg az, aki előtt még ott van az élet?

Sokáig nem találtam meg a válaszokat.

Egyetemet végeztem, gyermekeim születtek, lovaim lettek. És tanultam.

Első találkozásom az SVT-vel meghatározó volt számomra.

Tisztításra mentem, és megdöbbentem. A rengeteg kérdésre, minden ki nem mondott sejtésemre, emlékemre, magammal hurcolt érzéseimre megtaláltam a választ. A választ, ami tiszta és egyszerű. És egyszerűen tökéletes.

A tisztítás után megváltozott az életem. Bennem elindult valami. Máshogy láttam a dolgokat, csodákat láttam magam körül. És megváltozott, új lett körülöttem az egész világ.

Jelek jöttek fentről, mintha az egész mindenség nekem segítene. Varázslat volt, azóta is VAN körülöttem. És én szeretném megosztani, szétosztani, segíteni mindenkinek, aki segítséget kér és elfogad.

Hogyan működik az SVT?

Az SVT egy rendszer, ami a tudatalattival való tiszta kapcsolaton alapul. A tudatalatti pedig kapcsolatban áll egy szupertudatos Felső Énnel. Enyémmel, Tiéddel.

Nem kell megkérdeznem az életedet, a történetedet, a titkaidat. Ezek nélkül is tudok Neked segíteni.

A téged akadályozó programok, hiedelmek, hitek, tudatalatti traumák gyökereit mutatja meg, segít feloldani, semlegesíteni a hatásukat. Rengeteg akadályozó dolog lehet, az életed minden területén. Rengeteg érzés, előítélet, azonosítás stb..  Friss, és nagyon – nagyon régről feljövő. Egyszerű és mindent behálózó, szerteágazó. Itt a felszínen, és végtelen mélyen, benned.

Mit fogsz érezni?

Az SVT vagy jót csinál, vagy semmit. Mindennek az alapja a végtelen szeretet.

Nem hasonlít a fogorvoshoz vagy sebészhez, aki mélyre ás, feltárja és kifúrja, kivágja a rosszat, hogy gyógyulni kezdjen a seb. A régi trauma feloldását nem kísérik a régi érzelmek.

Olyan mintha mennél az úton egyedül télben, fagyban, fázva, éhesen. Cipeled a nehéz hátizsákodat, rengeteg terhedet. És nincs megállás, nincs pihenő, tél van dermesztő hideg mindenütt.

Aztán találkozunk. Én csak segítek kinyitni a szemed. Meglátni, hogy nem a valóságot látod. A telet csak képzeleted mutatta neked. Kinyitod a szemed, és nyár van, simogató meleg, és a hátizsákod pihekönnyű. És lám, kibonthatod a szárnyad. Eljuthatsz oda, ahol eddig csak a képzeleted járt. Varázslatos világ ami körülvesz téged mindenütt.

És fentről szeretettel vigyázzák léptedet. Segítenek.

De neked is tenned kell ezért. Szabad akarattal a szeretetet választani, kinyitni a szemedet. Elengedni a rengeteg negatív érzést, a végtelen korlátozó egód, mindent, ami visszahúz, leránt.

Te döntesz mindig, mindenről. Kinyitod a szemed és látsz, vagy telet látsz és éhen halsz, megfagysz a nyárban egy minden jótól roskadó mezőn.

Én segíthetek Neked. Ha engeded. Akarnod kell a változást. Megmutathatom az utat, de te döntöd el, hogy haladsz-e rajta.

Elindulsz. És fentről jönnek a jelek. A visszaigazolás, hogy valamit jól csinálsz. És érzed, hogy jó úton, a Te utadon jársz.