Gyermekvállalás

(megtermékenyülés, felkészülés az anyaságra, várandósság testi lelki változásai, félelmek, születés,  gyermeknevelés (baba, kiskamasz, kamasz kori problémák))

Az, hogy egy kis lélek leszülessen hozzád, édesanyjának/édesapjának válasszon téged, és te őt gyermekednek, nagyon összetett folyamat. Több szereplős az egyenlet és van úgy, hogy úgy tűnik, minden rendben van, és mégsem sikerül. Nem jön a lelkecske, vagy nem marad sokáig, meglátogat és már el is illant, vissza, az égi hazába.

Lehet, hogy csak üzent és nem maradhatott. Ez volt a dolga, ez volt, amiben még fent megegyeztetek.

Lehet, hogy Te nem állsz készen, valami tudatos vagy tudat alatti blokk, program, hitrendszer, hiedelem, önbüntető program akadályoz.

Segítek, ha szeretnéd, ha engeded, kiderítjük. Kitisztítjuk. Kell az orvosi tanács, a kivizsgálás, de a test mellett a léleknek is kell, hogy rendben, készen álljon.

Segítek, és, ha szeretnéd, (szeretetből, nem plusz pénzért!) megmutatok egy olyan technikát, amit Dr. Hidas György Orvos Professzor Úr tanított nekem 12 éve amikor én is kisbabát vártam. Anya-magzat kapcsolatanalízis a neve és tudsz beszélgetni a kisbabáddal. Érzésekkel, képekkel, hangok nélkül. Két gyermekem van, és mikor 11 hetes várandós voltam velük, már nevet is választottak maguknak, pontosan tudták magukról, hogy fiú illetve lány, pedig UH-on akkor még semmi nem utalt rá.

Ez a technika arra is jó, hogy beszélgetni tudsz a méheddel. Hogy egészséges legyen, hogy fogadjon be kis lakót, hogy vigyázzon rá neked.

Ha megfogant, kérd, maradjon, beszélgess vele sokat, szeresd magáért már most. Az a pici lélek átadhatja neked a kilenc hónap alatt a sok érzést, amit hozott, lehetnek félelmei (az enyémeknek voltak), megvigasztalhatod, segítheted, megismerheted.

A szülést/születést is megbeszélhetitek. Kérheted, hogy nézze meg a Te születésedet. Tanuljátok meg együtt. Mi lesz, mi legyen máshogyan, hogyan segíthettek egymásnak. Le tudja tölteni az emlékeidből, ha Te nem emlékszel rá, akkor is.

Kaphatsz útmutatást, miért is téged választott, mit tanítatok egymásnak, hogyan segíthetsz neki.

Ha érzed, hogy ketten vagytok, nem Te egyedül, a félelmeken is sokat segíthet, ha megbeszélitek.

És vannak olyan félelmek, szorongások, amik mélyről jönnek fel. Szívesen segítek megkeresni, feloldani, megtisztítani őket.

Különleges időszak a kilenc hónap, emlékei egész életünkön végigkísérnek minket.

Szülés / születés után újabb félelmek, szorongások, problémák jöhetnek.

Testi változások, párkapcsolati nehézségek, alvásproblémák, szoptatás problémái. Ez az időszak önmagunk megismerésének, változásoknak és próbatételeknek az időszaka.

Szívesen segítek a stresszoldásban, félelmek feloldásában. Egy-egy nehéz helyzetnek sokszor kincset és megtalálni a gyökerét. Sokszor ha 10 perc plusz alvást eredményez valami, már segít túljutni a nehézségeken.

Segíthetek a szoptatáshoz kapcsolódó problémákban is. Ha megvan a lelki elengedés, az elfogadás, már az is feloldja a blokkot, és megindul a tej. Én összesen 9 évig szoptattam a két gyermekemet, szinte minden nehézséget megéltem, ami csak előfordulhat és az a tapasztalatom, hogy segítséget kérni tudni kell, de fejben dől el minden.

Kis gyermekeknél elsősorban az anyát tisztítjuk, 7-9 éves korig szinte csak az ő energiájában él. Utána apa energiája dominál 12-14 éves korig.

Kis gyermekeknél szoptatási, alvási, fejlődési, szobatisztasági, gyakori hányós betegségek, problémák esetén az a tapasztalatom, hogy az SVT nagyon sokat segíthet és a homeopatia. A kettő együtt a legjobb, kölcsönösen kiegészítik egymást.

Minden orvos nagyjából ismeri a homeopátiás szereket és a gyógyszerészek is, de az a tapasztalatom, hogy ez kevés. Én kerestem egy nagyon aranyos fiatal doktornőt, aki homeopátiára szakosodott és tőle kértem segítséget. 12 év alatt talán 10szer voltam nála, jellemzően a védőoltások előtt. Megfelelő homeopátiás szert beadva 3 nappal a védőoltások előtt a baba/kisgyerek nem lesz lázas, nem lesz nyűgös, nem lesz beteg a védőoltástól. És mégis pont olyan védelemmel hat. A homeopátiás szer kis dózisban felkészíti a szervezetet, így nem éri traumaként az oltás.

Felnőtteknél is így működik. Akár influenza elelleni védőoltás esetén is.