Függőségek

A függőség két féle lehet.

Vagy hoztuk, mint valami feladatot, „keresztet” a hátunkra, vagy mögötte mindig valami probléma, elfojtás, érzelmi blokk áll.

Az, hogy mi a függőségünk tárgya ( étel, édesség, cigaretta, szex, kábítószer), a súlyossága  mindig irányt mutat a kiváltó ok felé.

Ha hozott függőség, a tisztítások, oldások sokat segíthetnek az enyhítésben.

Ha elnyomott érzelmek, traumák állnak a háttérben, sokat segít, ha megkeressük, beazonosítjuk azokat.

A függőség egy mankó. Valami elől más tudatállapotba menekülünk. Ha elveszik tőlünk függőségünk tárgyát, vagy mi akarunk megszabadulni tőle, stresszelünk, más függőségekbe menekülünk.

A gyógyulás folyamata: Ha megbetegszik az egyik lábunk, mankót kezdünk használni. Ha meggyógyul a lábunk, egy idő után feleslegessé válik a mankó. Még megszokásból egy ideig használjuk. Ha egészségesek vagyunk és szaladni szeretnénk, egy idő után akadályoz minket és zavarni kezd. Egyre jobban zavar, egy idő után végleg elhagyjuk. Lehet, hogy néha még elő vesszük mondjuk mikor időjárás változáskor fájdogál a lábunk, de akkor már élhető életet élünk, mankó mentesen. Szeretnék segíteni, hogy együtt megkeressük a függőség okát, beazonosítjuk a hozzákapcsolt érzelmeket, tudatalatti programokat. Kitisztítjuk, meggyógyítjuk. Segítek, hogy élhető életet élhess, ha TE is akarod. Ha elfogadod a felelősségedet az életedért. Ha elfogadod a felelősséget az érzelmeidért. Ha elfogadod a felelősségedet az ezekből eredő tetteidért. Ha felvállalod az őszinteséget. Ha engeded, hagyod magadban a tisztulást. Ha nem szeretsz valamitől folyamatosan függeni. Ha szeretnél szabad lenni. Akkor tudok Neked segíteni.