Betegség

Az SVT nem alkalmas diagnosztizálásra, jóslásra, vagy a hagyományos orvosi kezelés helyettesítésére!!!

DE: tökéletesen kiegészíti azt!

Van úgy, hogy minden segítséget megkap a test, mégsem kezd gyógyulni.

Valami apró kis darabja hiányzik a kirakósnak, ami beindítaná a folyamatot.

A hit? Az elfogadás? Valami régi érzelmi blokk, fájdalom? Önbüntetés? számtalan dolog lehet.

Megtalálhatjuk. EGYÜTT, VELED.

Hidd el, van oka, hogy itt vagy most és ezt olvasod. Lehet, hogy a hiányos kirakósodnak csak egyik darabja vagyok, és tovább kell menned, de ELINDULTÁL!!!

És aki elindul, csak annak van esélye, hogy egyszer majd célba ér.

És van úgy, hogy reménytelennek tűnő helyzetekből hihetetlen gyógyulások történnek.

Miért? Mert valamit ledolgoztunk, megértettünk, nincs többé értelme számunkra a betegségnek, és elmúlik. Amíg van bennünk élet, addig megyünk az utunkon. És keressük a gyógyulás és elfogadás útját.

Lehet, hogy csak a lélek gyógyul. De közben kincseket gyűjtünk, tanulunk, szeretünk és szeretve vagyunk. Boldogok lehetünk. Megtalálhatjuk bennünk a békét.

Én szeretnék segíteni, adni valamit az utadon Neked. Hogy letehess terheket, hogy meglásd körülötted mennyire szép a világ, hogy minden nap csoda, ajándék, minden lélegzet, amit megélsz.

És van úgy, hogy elmegyünk….

Miért? Mert elvégeztük, amit elterveztünk. Megéltük, megfejlődtük, vagy éppen az élet elvesztéséből vállaltuk, hogy tanulunk valamit. Vagy tanítunk az ittmaradóknak.

Az árván maradt gyermeknek, szülőnek, társnak. A legnehezebb feladatot. Túlélni, megfejlődni a túlélhetetlent.

Isten legnagyobb harcait legjobb harcosaira bízza. Ez nem vigasz. De tény. Ma kibírhatatlan fájdalom. Szeretnék segíteni, hogy egy holnap majd elhozza a megkönnyebbülést…

Ha elmegyünk…

Megtehetjük, hadakozva, kapaszkodva, rettegve az elkerülhetetlentől. És mehetünk úgy, mint egy kisgyermek, egy mezei virág. Mehetünk szépen, szeretve Istent, megköszönve a sok csodát, felkészülve az “átszületésre a másik világba”, fogva szeretteink kezét. És várva a találkozást a túloldalon a szeretteinkkel, akik várnak ránk, szeretettel segítenek az úton.

Szeretnék segíteni, hogy megértsd, hogy ne fájjon úgy. Lehet könnyű, ha leteszed az ide kötő terheket, ha – amit gyűjtöttél az életben – magadhoz veszed a kincseidet. Ha van mit várnod a felébredésben a másik oldalon…